BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

bulan gerhana..

fuuuhhh.. bulan yang sangat meletihkan dan amat memberi kesan pada aku.. bukan nak mengeluh tapi sekadar melepas rasa dalam entri ni..
bermula dengan perogram di fakulti yang masih lagi berjalan, tapi tak dapat sambutan yang memberangsangkan mungkin kerana kurangnya promosi. satu program yang berkonsepkan praktikal sedekah yang sangat mencabar, kanape mencabar?? sebab nampaknye skarang ni dah x ramai yang berminat nk bersedekah. bila sebut derma je, mula la macam2 alasan yang diorang bagi.. malas nak komen la.. sendiri fikir..

pastu program g tanjung rambutan.. satu lawatan beramai2 yang memakan masa yang panjang, tapi aku dah bese dah, sebab kalo nak balik kampung pun lebih kurang tu le jugak perjalananya. tujuan ke sana adalah untuk melihat suasana sebenar di dalam sebuah hospital yang menempatkan mereka yang mempunyai masalah jiwa. tapi bese2 je la, x banyak aksi extreme yang dapat kitorang tengok.mungkin atas faktor keselamatan. kat sana keselamatan adalah satu aspek yang sangat dijage. tp kadang2 lepas jgak.


pastu aku terlibat plak dengan program 1 KUIM yang merupakan acara yang grand jugakle.. program selama 3 hari yang pastinye amat meletihkan..
dah habis program nak kena buat laporan Plak untuk AGM yang akan datang seminggu lagi. semestinya bulan ni adalah bulan kepenatan.